BRAINSTER - brainster zaednica Архива

Статии со клучен збор: brainster zaednica

zaednica

Brainster одблизу: Новости од заедницата / Февруари 2021

Добредојде на месечниот Brainster билтен!  По јануари (кој траеше околу 3 месеци?), дојде еден сончев и убав февруари кој донесе работна атмосфера во нашиот тим. Сите…