BRAINSTER - Митко Цабевски, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Митко Цабевски

marketing, kurs

Дигитален Маркетинг 101: “Native” контент маркетинг

Во денешно време се случува огромна културолошка промена во полето на маркетингот. Тоа може да се забележи доколку погледнете каде ни е насочен фокусот. Излезете…

маркетинг, бренд стратегија

Развивање на Вашата бренд стратегија

Да започнеме со најзначајната работа кога станува збор за развивање на бренд стратегија: Имајте само една бренд стратегија! За жал, изгледа дека скоро сите…