BRAINSTER - Мартина Даневска, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Мартина Даневска

Со вистински тим до успешен бизнис

Се наоѓаш на чекор пред водење тим? Наоѓање на вистинските луѓе кои ќе ти помогнат во реализација на твојата идеја е еден од најважните чекори. Како бизнисот ќе…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?