BRAINSTER - Филип Ефински, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Филип Ефински

5 почетнички грешки за Facebook рекламирање

Над две милијарди луѓе имаат свој Facebook профил во 2019 година. Доколку си и ти дел од 92% на дигитални маркетери кои користат Facebook, тогаш оваа кратка статија е за тебе.…