BRAINSTER - Искра Димитриевска, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Искра Димитриевска

Предности на LinkedIn како продажна алатка

„Маркетиг алатка“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост,…