BRAINSTER - Бранко Илишев, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Бранко Илишев

Гостински текст: Зошто веб страницата мора прво да се анализира пред да се менува и оптимизира?

  Интернетот е најголемото откритие на времето во кое живееме. Тој го претвори светот во глобално село кое стана место во кое се наоѓаат и обновуваат врски, луѓето…