BRAINSTER - производ на денот #7 Архива

Статии со клучен збор: производ на денот #7

Уловете го секој момент на камера – “Производ на денот #7”

„Производ на денот“ е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските иноватори и стартапи со интересните технолошки достигнувања кои…