BRAINSTER - Ljiljana Gigovska, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Ljiljana Gigovska

Патувај како агентот 007. “Производ на денот #8”

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…

Уловете го секој момент на камера – “Производ на денот #7”

„Производ на денот“ е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските иноватори и стартапи со интересните технолошки достигнувања кои…

5-те најчитани постови за оваа недела

Во случај да пропуштивте нешто, подолу ги издвоивме 5-те најчитаните постови од оваа недела: