BRAINSTER - Маркетинг за стартапи Архива

Статии со клучен збор: Маркетинг за стартапи

marketing za startapi

Дигитален Маркетинг 101: Маркетинг за стартапи

Овој текст е дел од Дигитален Маркетинг 101 серијата. Ефективна маркетинг стратегија може да биде разликата помеѓу успешен и неуспешен статап. Само 10% од…