BRAINSTER - именување на вашиот бизнис Архива

Статии со клучен збор: именување на вашиот бизнис

Како да одберете име за вашиот бизнис? – “Стартап алатки #3”

Стартап Алатки #3 "Стартап алатки" е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските иноватори и стартапи со корисни алатки кои можат да ги…