BRAINSTER - Dane Todorovski, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Dane Todorovski

Кога немаш ништо друго, инвестирај се себеси!

Ова е приказна за тоа како научив што е инвестирање на млади години - кога немав ништо друго. Мојата перцепција за успех беше да создадам нешто за себе, од нула.…