BRAINSTER - ZenDesk Архива

Статии со клучен збор: ZenDesk

Како до компетитивна предност грижејќи се за клиентите – “Стартап алатка #8”

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост,…