BRAINSTER - WordPress Архива

Статии со клучен збор: WordPress

Зошто е време сега да научиш WordPress

The power is in the numbers а истите се во полза на WordPress. Скоро една третина од сите интернет страници кои функционираат во моментов се направени во WordPress, а како платформа за…

Што не смеете да пропуштите на WordCamp Europe 2019

Официјалната програма за WordCamp Europe 2019 конечно излезе. 45 предавања и 15 работилници распоредени на три траки сигурно ќе ги држат сите фанови на платформата максимално…

kurs za wordpress

Антоние Димовски: Од идеја до комплетно функционален сајт

Тука си затоа што сакаш да станеш мастер во WordPress? Се наоѓаш на вистинското место, и сето ова можеш да го совладаш бeз учење или познавање на програмски јазик.…

kurs za wordpress

Дали можеш да се потпреш на WordPress?

WordPress е големо име во онлајн светот. Освен што е водечки контент менаџмент систем, исто така е јадро на интернет индустријата. Моментално 39% од светските сајтови кои…

Секоја компанија треба да има веб сајт! – Зошто?

Сите се сеќаваме на книгата „1000 зошто, 1000 затоа“. Книгата која во тој период даваше одговор на многу наши прашања. Во дигиталната ера, за било кое прашање, за наша…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?