BRAINSTER - sway Архива

Статии со клучен збор: sway

Креирајте и споделете неверојатни приказни – стартап алатка #2

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…