BRAINSTER - startup Архива

Статии со клучен збор: startup

Ивана Каралиева- Инструктор на pop-up курсот: Како да лансираш стартап

Лансирањето на еден стартап е највозбудливиот дел, но успехот не лежи во самиот акт на лансирање туку способноста на скалабилност, непрекината работа, пасија и…