BRAINSTER - social media Архива

Статии со клучен збор: social media

Што е “side project” и како да го искористиш најдобро?

Овој текст е дел од серијата 52 бесплатни лекции за Дигитален маркетинг напишани од експерти. Регистрирај се и добивај по една лекција неделно, директно во твоето…

социјалните медиуми

Зошто треба да изградиш војска на социјалните медиуми

Зошто да се има војска за социјалните медиуми е поважно од кога и да било и како да изградиш таква! Можеби нема да биде толку кул како војската на Дамблдор, но сепак…

маркетинг

Онлајн маркетинг курс – што научивме?

Онлајн маркетинг - Научи со работа на реален проект беше уште еден успешен курс кој го организиравме со неколку повторувања. Секој од учесниците имаше можност сам…