BRAINSTER - Slack Архива

Статии со клучен збор: Slack

Дисрупција на тимската комуникација – “Стартап алатка #7”

„Стартап алатки “ е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските иноватори и стартапи со корисни алатки кои можат да ги користат при…