BRAINSTER - Skuawk Архива

Статии со клучен збор: Skuawk

Престанете да плаќате за “ефтини” фотографии и појдете на Skuawk! – “Маркетинг алатка #9”

„Маркетиг алатка“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост,…