BRAINSTER - selfie stick Архива

Статии со клучен збор: selfie stick

Selfie Stick-от добива нова 180 степена димензија со Spivo – Производ на денот #11

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…