BRAINSTER - project timeline Архива

Статии со клучен збор: project timeline

5 одлични темплејти за project timeline

Работата на проект е многу полесна кога имаш тајмлајн, на кој ти се претставени сите работни обврски, зададени рокови и очекувани резултати. Во продолжение следат…