BRAINSTER - programeri skopje Архива

Статии со клучен збор: programeri skopje

programeri makedonija

Алмедин Муслиоски – Мојата програмерска кариера започна

Сигурно веќе прочитавте за тимот од тројца кои го создадоа MoeCV.mk , учесници на Академијата за програмирање. Еден од нив e Алмедин Муслиоски! По завршувањето на…

akademija za kodiranje

Приказната на Марија Крстева од Академијата за програмирање

Нашиот тим постојано расте. Овој Brainster за кодирање заврши на Академија за програмирање и е спремна за нови иновативни проекти. Запознај ја Марија Крстева! Кажи ни…