BRAINSTER - proekt Архива

Статии со клучен збор: proekt

8 работи на кои треба да внимаваш кога управуваш со проект

Управувањето со проект е планирање и распоредување на работни задачи, давање на groundbreaking идеи, планирање на времето и добра организација. Сепак многу лесно може сѐ…

12 работи кои треба да ги знаеш ако управуваш со проекти

Легендарниот консултант за менаџмент, Питер Дракер рекол „Нема ништо толку бескорисно како ефикасно правење на работа што воопшто не треба да се направи". Оваа…

5 одлични темплејти за project timeline

Работата на проект е многу полесна кога имаш тајмлајн, на кој ти се претставени сите работни обврски, зададени рокови и очекувани резултати. Во продолжение следат…

rabota na proekt

5 процеси без кои не може еден успешен проект

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Project Management. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…