BRAINSTER - Prezi Архива

Статии со клучен збор: Prezi

Prezi – моќна алатка која ке ве претвори во одличен презентер – стартап алатка #15

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…