BRAINSTER - predizvik Архива

Статии со клучен збор: predizvik

Brainster летен студентски предизвик

Биди дел од Brainster летениот студентски предизвик! Brainster е иновативна платформа за едукација која овозможува активно да учествуваш во градењето на локалната 2.0…