BRAINSTER - pravilen izbor na fakultet Архива

Статии со клучен збор: pravilen izbor na fakultet

motivacija i inspiracija

How you do anything is how you do everything

Како го пиеш утринското кафе, како се забавуваш, како одговараш на телефон, како ги врзуваш чевлите, како ги сослушуваш пријателите, како го чуваш миленичето, како…

nova kariera

И, што ако го утна факултетот?

Бруцош си. Го наоѓаш факултетот на Google Maps, го фаќаш првиот автобус, стоиш пред капијата ги прашуваш локалните минувачи каде е влезот. Конечно! Ете ја патеката која…