BRAINSTER - PR Архива

Статии со клучен збор: PR

Разликата помеѓу PR и рекламирање, објаснета!

Има огромна разлика помеѓу PR и маркетинг во форма на рекламирање на дигиталните канали.  Старата поговорка вели: "Advertising is what you pay for, publicity is what you pray for." Оваа…

marketing

Љупка Наумовска – инструктор на курсот за Дигитален PR

Kaко да направиш успешна приказна од еден бизнис? Кои се чекорите? На курсот за Дигитален PR  со Љупка Наумовска, ќе се доближиш до развивање на модел за прецизни…

Kurs za PR

Запознај ја Елена Ристовска, новата Brainster-ка за PR!

Порастот на влијанието на социјалните медиуми  го направи комуницирањето на твојата приказна и порака навистина комплицирано. Модерните односи со јавноста…