BRAINSTER - Photoshop Архива

Статии со клучен збор: Photoshop

арна и клементина

Две генерации во заедничка мисија да ги остварат амбициите- Клементина и Арна на курс за Photoshop

Динамиката и постојаната трка со обврските остава малку простор да им се посветиме на активностите и хобијата кои ни го исполнуваат слободното време. Можеби…

kurs za fotoshop

Запознај го Кирил Ѓоргов – Инструктор за Adobe Photoshop во Brainster

Специјалност му е секогаш да ја пренесе информацијата на нов, свеж и необичен начин. Запознај го Кирил Ѓоргов, нашиот инструктор на 8 дневниот интензивен Курс за Adobe…

https://brainster.co/courses/kurz-photoshop

Како да креираш текст со ретро „гранџ“ ефект во Adobe Photoshop

Со овој туторијал ќе те научиме како да правиш текст со ретро изглед во Photoshop. Ајде да започнеме! Како да создадеш Pattern Layer (слој со текстура) Чекор 1 Креирај…

Курс Photoshop за почетници – видете што работевме

Во текот на оваа година се одржаа неколку курсеви Photoshop за почетници кои ги посетија повеќе од 100 учесници. Погледнете што се учеше и си поминувавме на овој курс:…

kurs za photoshop, курс за photoshop

Кратенки (Shortcuts) за Photoshop без кои не можете да живеете

Овие кратенки на тестатурата можат да ви заштедат драгоцено време додека работите на уредувањето на вашите најнови фотографии.…

Едноставна дизајнерска алатка за content маркетинг – маркетинг алатка #15

„Маркетиг алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…