BRAINSTER - outdoor Архива

Статии со клучен збор: outdoor

Кога иноватори и „Outdoor“ ентузијасти ќе создадат скара. “Производ на денот #3”

Производ на денот#3 „Производ на денот“ е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските иноватори и стартапи со интересните технолошки…