BRAINSTER - onlajn marketing skopje Архива

Статии со клучен збор: onlajn marketing skopje

Успешна приказна – Фросина од Brainster

Сте присуствувале на некој од Pop-up курсевите во Brainster? Brainster-от позади нив е колешката Фросина. Како една од најдобрите студенти на Академијата за дигитален…

kurs za marketing skopje

Успешна приказна: Александра од Академијата за маркетинг

Целта на Marketpreneurs Академијата за маркетинг  е дигитална кариерна трансформација преку работа на реални проекти. Најдобрите, нормално, ги задржуваме кај нас. Ова е…