BRAINSTER - obuka Архива

Статии со клучен збор: obuka

dani janev

Дани Јанев – Инструктор на курсот за лого дизајн!

Во Brainster, главна тема на разговор ни се дигиталните вештини. Kога одлучуваме да поставиме курс, секогаш се прашуваме: Што треба да научат тие што сакаат да се во тек…

Iva Dujak

Ива Дујак од Skopje Casual: Курс за Блогирање во Brainster

Ива Дујак од Skopje Casual и од Brand Union ја одбравме како најдобриот инструктор за Курсот за Блогирање во Brainster. Покрај тоа што е блогерка веќе неколку години, работи како…

Што сѐ можете да направите со Illustrator?

Illustrator е векторска програма која има навистина голема примена во графичкиот дизајн. Ова се неколку работи кои можеби не сте знаеле дека можете да ги направите во…