BRAINSTER - obuka za programiranje skopje Архива

Статии со клучен збор: obuka za programiranje skopje

obuka za programiranje skopje

Един: Од почетник до full-stack програмер за 20 недели

Един Смајовиќ е програмер чија приказна сакаш да ја прочиташ. Откако помина низ Академијата за Web програмирање, се трансформираше од почетник во full-stack девелопер…