BRAINSTER - obuka za microsoft excel Архива

Статии со клучен збор: obuka za microsoft excel

microsoft-excel-skopje

Илија Каниковски: Што научив на курсот за Microsoft Excel?

Aлександар Ѓурчиноски, еден од нашите инструктори, секогаш ни ги препорачува најактивните и посветени учесници од неговите курсеви. Решивме да го прашаме Илија…