BRAINSTER - obuka za marketing Архива

Статии со клучен збор: obuka za marketing

obuki za marketing skopje

Сара од Академијата за маркетинг работи во Valuer.ai

Сара Митева е дигитален маркетер во Valuer, влета во маркетинг светот со полна пареа уште пред да заврши факултет и е гордост на сите од  Академијата за маркетинг. Ти…