BRAINSTER - obuka za marketing vo skopje Архива

Статии со клучен збор: obuka za marketing vo skopje

obuki za marketing skopje

Сара од Академијата за маркетинг работи во Valuer.ai

Сара Митева е дигитален маркетер во Valuer, влета во маркетинг светот со полна пареа уште пред да заврши факултет и е гордост на сите од  Академијата за маркетинг. Ти…

obuka za marketing skopje

Моника Габерова од Академијата за маркетинг има нова работа во Exai Ltd

Не можеме да ги читаме приказните на нашите учесници а да не сме насмеани од 6ка до 6ка. Овој пат ја споделуваме приказната на Моника Габерова која помина…