BRAINSTER - obuka za illustrator Архива

Статии со клучен збор: obuka za illustrator

конкуренција

Кога твојата конкуренција изгледа исто – време e да се истакнеш!

Мораме да признаеме нешто – кога не знеме кое чоколадо да го купиме, го бираме она во најпривлечното пакување. И веројатно не сме единствените. Сите си имаме слаба…

визуелно раскажување

Визуелно раскажување: дај му живот на твојот производ

Сигурни сме дека имаш слушнато и претходно за ова, но со причина се вели – фактите здосадуваат, приказните продаваат. Ајде да го однесеме чекор подалеку во обид да…

маркетинг

Совети за маркетирање на твојот бизнис офлајн

Дали си ти еден од оние луѓе кои водат бизнис и по стоти пат велат дека ќе ја промовираат својата компанија најмногу преку социјалните медиуми? Сè е во ред, но не…