BRAINSTER - obuka za digitalen marketing Архива

Статии со клучен збор: obuka za digitalen marketing

Успешна приказна: Тиана од Академијата за маркетинг се вработи во Data Masters

„Академијата комбинирана со искуството кое што го стекнувам на работното место ми е одлична почетна точка за понатамошните предизвици во кариерата.“ Тиана веќе…

obuka za digitalen marketing 3

10 must-have апликации за HR менаџери

Овој текст е напишан од Цветанка Бурзевска, Марија Трајковска, Сања Тодоровска и Ѓорѓе Ѓорѓевиќ, студенти на Академијата за дигитален маркетинг во Brainster. Живееме во…

obuka za digitalen marketing 2

7 совети како да бидеш супер HR менаџер

Овој текст е напишан од Јулијана Николовска, Магдалена Близнаковска, Даница Попоска и Ивана Шалевска, студенти на Академијата за дигитален маркетинг во Brainster.…

Интервју со Ира Бабиќ – сопственик и директор на Brand Union

Компаниите треба да ја раскажат својата бренд приказна за да креираат долгорочни и значајни релации со своите потрошувачи. Ира Бабиќ е инструкторка на Академијата…

akademija za digitalen marketing

Јосип Коцев стана copywriter во Futura 2/2

Беше дел од Академијата за маркетинг, по завршувањето на програмата се вработи како copywriter во Futura 2/2. Направи совршен спој од вештини и ја насочи креативната…