BRAINSTER - nova rabota Архива

Статии со клучен збор: nova rabota

intervju

Како да се продадеш на интервју за работа?

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријатa Кариера. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…

rabotno iskustvo

Како да почнеш да работиш без работно искуство?

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријатa Кариера. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…

motivacija i inspiracija

How you do anything is how you do everything

Како го пиеш утринското кафе, како се забавуваш, како одговараш на телефон, како ги врзуваш чевлите, како ги сослушуваш пријателите, како го чуваш миленичето, како…

nova kariera

И, што ако го утна факултетот?

Бруцош си. Го наоѓаш факултетот на Google Maps, го фаќаш првиот автобус, стоиш пред капијата ги прашуваш локалните минувачи каде е влезот. Конечно! Ете ја патеката која…

intervju za rabota

Интервју за работа: Do’s & Don’ts

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Кариера. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…

nova rabota

Како да ги преживееш првите 3 месеци на работа?

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријатаn Kариера. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…