BRAINSTER - nova kariera Архива

Статии со клучен збор: nova kariera

Како до кариера во Tech без програмирање?

Имам впечаток дека изминативе неколку години сите станаа програмери. Пред некој ден видов еден твит кој ме потсети на оваа констатација, „Камен да фрлиш на улица,…

Марија Димитрова – иден дигитален маркетер во Newborn Clinic

Одамна знаеме дека традиционалниот маркетинг веќе не функционира, па време е за дигитализација. Тоа го препозна Марија Димитрова од Академијата за дигитален…

motivacija i inspiracija

How you do anything is how you do everything

Како го пиеш утринското кафе, како се забавуваш, како одговараш на телефон, како ги врзуваш чевлите, како ги сослушуваш пријателите, како го чуваш миленичето, како…

nova kariera

И, што ако го утна факултетот?

Бруцош си. Го наоѓаш факултетот на Google Maps, го фаќаш првиот автобус, стоиш пред капијата ги прашуваш локалните минувачи каде е влезот. Конечно! Ете ја патеката која…

intervju za rabota

Интервју за работа: Do’s & Don’ts

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Кариера. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…