BRAINSTER - microsoft excel Архива

Статии со клучен збор: microsoft excel

napreden kurs za microsoft excel

Симона Тодороска од курсот за Microsoft Excel

Она кога на табелите и анализите можеш да им дадеш целосно нова димензија - со цел максимална ефикасност на работното место! Симона беше дел од курсот за Microsoft Excel, и…

kurs microsoft excel

4 прашања со Кристина од курсот за Microsoft Excel

Кристина беше дел од нашиот интензивен курс за Microsoft Excel во Brainster. Како личност што постојано работи на своите вештини, го споделува искуството и ни кажува како се…

Kurs za Excel

Успешна приказна: Стефан и Дамјан се Brainster-и на месецот

До сега низ Brainster поминаа многу учесници: 2300 да бидеме попрецизни и бројката секој ден се зголемува. Секоја група е комплетно различна од претходната, а нас никогаш…