BRAINSTER - marketpreneurs Архива

Статии со клучен збор: marketpreneurs

I love my job со Марко Стојановиќ

Многу често изборот на работна професија го базираме на нашата лична перцепција за таа позиција. Сме гледале некој филм или серија каде што да бидеш брокер е многу…

Имаме супер професија која ни нуди можност да креираме нови светови

Сигурно ја знаете Ива Дујак, но сепак, кратко да ја претставиме: маркетинг Ph.D. со специјализација во дигитален маркетинг, партнер и COO во маркетинг агенцијата Brand Union…

kurs za marketing koncepti

Д-р Љупка Наумовска – Инструктор на Академијата за дигитален маркетинг

Студентите од Brainster, ги обожаваат нејзините предавања, а неодамна сите имаа можност да ја запознаат на бесплатно онлајн предавање. За сите кои се уште не ја знаат,…

rabota kako marketing menadzher

Дарјан Раденковиќ – Инструктор за Google рекламирање на Академијата за маркетинг

Маркетинг индустријата е многу повеќе од  само креативна содржина. За да се постигнат мерливи резултати, идните маркетери треба да стекнат и аналитички вештини.…

Интегриран комуникациски план и дигитални PR тактики

Љупка ја запознавме на Академијата за Маркетинг, како инструктор за Дигитален PR. За прв пат во Brainster, држи и курс на оваа тема, или со други зборови како својот бизнис…

маркетинг плата

Марија Јанеска – Mаркетер и Social Media Manager во Brainster

Ако ни ги гледаш објавите на сите канали и позади нив замислуваш некаков Brainster, време е да му ставиш име и презиме. Марија Јанеска е нашиот нов Social Media Manager, Growth Hacker и…

akademija za digitalen marketing

Наташа Петкова – Инструктор на Академијата за маркетинг

Да привлечеш внимание во целата таа бучава наречена дигитален свет, не е лесно. Запознајте ја Наташа, новиот предавач на Академијата за маркетинг.…

Маркетинг трендови кои ќе доминираат во 2018та

Ова е гостински текст напишан од Наде Темелковска која е дел од Академијата за маркетинг. 2018та е годината во која ќе биде нагласена важноста на технологијата,…

digital marketing makedonija

Целта која ја има еден бренд е неговата ДНК

Ова е гостински текст напишан од Јосип Коцев кој моментално е дел од Академијата за маркетинг. Кој би рекол дека во сржта на еден бренд лежи длабока филозофија?…

Ема Радончиќ: Учењето никогаш не запира

Си помуабетивме со учесниците од Академијата за Маркетинг, како им иде и што очекуваат откако ќе излезат од Brainster. Го кршиме мразот со Ема Радончиќ, дипломиран…