BRAINSTER - marketing inka Архива

Статии со клучен збор: marketing inka

digitalna transformacija

Како дигиталната трансформација ја менува маркетинг инката?

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Дигитална Трансформација. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design,…

marketing, маркетинг, kurs za marketing, курс за маркетинг, marketing za startapi, маркатинг за стартапи

Дигитален Маркетинг 101: Патот на купувачот

Постојано зборуваме за тоа како модерниот потрошувач го менува маркетингот, но целта на маркетингот отсекогаш била иста - да се испрати порака до целниот…