BRAINSTER - marketing akademija Архива

Статии со клучен збор: marketing akademija

Интервју со Ира Бабиќ – сопственик и директор на Brand Union

Компаниите треба да ја раскажат својата бренд приказна за да креираат долгорочни и значајни релации со своите потрошувачи. Ира Бабиќ е инструкторка на Академијата…

маркетинг академија

Бранко од Академијата за маркетинг си гази во Content writing!

Добар content writer не раскажува добри приказни, туку ги раскажува приказните добро. Бранко Настевски е учесник на Академијата за маркетинг со одлични content writing skills! Ако…