BRAINSTER - MailChimp Архива

Статии со клучен збор: MailChimp

Запознајте го MailChimp за списанија – маркетинг алатка #18

„Маркетиг алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Како најлесно до менаџирање на вашата email маркетинг стратегија – “Маркетинг алатка #7”

Маркетинг алатка на денот е серија од микро постови кои ги создадовме со цел да ги запознаеме македонските стартапи и маркетинг ентузијасти со интересни алатки од…