BRAINSTER - logo dizajn Архива

Статии со клучен збор: logo dizajn

Емануел од NewMediaMK: Изработив сопствено лого од почеток до крај

Побарувачката за дизајнери на пазарот на труд е поголема од било кога. Со Емануел се дружевме на минатиот Курс за Лого Дизајн и своето искуство ќе го пренесе на оние…