BRAINSTER - LinkedIn Архива

Статии со клучен збор: LinkedIn

Како да направиш вирален пост за LinkedIn

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Growth Hacking. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…

Дали твојот LinkedIn профил изгледа како што навистина треба?

Овој текст е дел од серијата лекции „Како до успешна кариера 101“. Креирањето на добро резиме (CV) е комплицирано само по себе. Додека LinkedIn дефинитивно е од помош во…