BRAINSTER - kurs za seo Архива

Статии со клучен збор: kurs za seo

Николета Синадинова од IN Marketing: Со SEO до мерливи резултати

Дигиталниот свет е местото каде постојано има простор за нови вештини, oсобено за оние кои се дел од маркетинг агенции. Николета е маркетинг менаџер во IN Marketing, и…

kurs seo

Бојана: Content is king, но добар content без ЅЕО е mission impossible

Бојана во слободно време се занимава со пишување блог, создавање предмети од глина и посетување курсеви во Brainster! :) Се дружевме на нашиот интензивен Курс за SEO, па…

kurs seo skopje

Александра Ташкова зборува за Search Engine Optimization

Александра е дигитален маркетер, излезенa од Академијата за дигитален маркетинг на Brainster. Последно, беше дел и од курсот за SEO. Запознај ја Александра преку неколку…

курс за seo

Како си поминавме на Курсот за SEO

Супер свежо од рерната излезе новиот Курс за Search Engine Optimization со Теодор Јосифовски. Еден по еден се собраа маркетери, банкари, блогери и IT guys, мотивирани да станат први…