BRAINSTER - kurs za prodazba Архива

Статии со клучен збор: kurs za prodazba

Петар Лазаров – инструктор за Продажба на Академијата за дигитален маркетинг

Петар Лазаров е еден од главните виновници за успехот на MAMAS ајварот на интернационалниот пазар. Тој е ко-основач на Македонија-Експорт и ко-автор на книгата Tip of the…