BRAINSTER - Kurs za PR Архива

Статии со клучен збор: Kurs za PR

obuka za odnosi so javnosta

Елена Ристовска од Vip – Нашиот инструктор за Public Relations

Луѓето повеќе не купуваат услуги, поради услугата. Купуваат услуги поради приказната, магијата, цврстите односи кои ги градиш со нив. PR-от не треба да го гледаш…

obuka za odnosi so javnosta

Елена Ристовска: PR-от трансформира бизниси

Односите со јавноста не е нешто на кое се почнува да се работи кога компанијата ќе западне во кризна ситуација. Елена Ристовска ни е инструкторка на курсот за PR и…

Kurs za PR

Запознај ја Елена Ристовска, новата Brainster-ка за PR!

Порастот на влијанието на социјалните медиуми  го направи комуницирањето на твојата приказна и порака навистина комплицирано. Модерните односи со јавноста…