BRAINSTER - kurs za marketing skopje Архива

Статии со клучен збор: kurs za marketing skopje

kurs za marketing skopje

Успешна приказна: Александра од Академијата за маркетинг

Целта на Marketpreneurs Академијата за маркетинг  е дигитална кариерна трансформација преку работа на реални проекти. Најдобрите, нормално, ги задржуваме кај нас. Ова е…