BRAINSTER - kurs za logo design Архива

Статии со клучен збор: kurs za logo design

Емануел од NewMediaMK: Изработив сопствено лого од почеток до крај

Побарувачката за дизајнери на пазарот на труд е поголема од било кога. Со Емануел се дружевме на минатиот Курс за Лого Дизајн и своето искуство ќе го пренесе на оние…

dani janev

Дани Јанев – Инструктор на курсот за лого дизајн!

Во Brainster, главна тема на разговор ни се дигиталните вештини. Kога одлучуваме да поставиме курс, секогаш се прашуваме: Што треба да научат тие што сакаат да се во тек…